انکدر AMI-ELEKTRONIC 423

روتاری انکدر آمی الکترونیک سری AMI-ELEKTRONIC 423

روتاری انکودر آمی سری AMI 423 انکودری شفتداربا بدنه 40 میلیمترو در رزولیشن‌های مختلف تا 10هزار پالس تولید می‌گردد قطر شافت در این روتاری اینکودر6 میلیمتر باشد و می تواند بصورت شش سیگنال عرضه شود ولتاژ خروجی می تواند 5 ولت ، 5  تا 30 ولت و یا 10 تا 30 ولت باشد. این انکدر می تواند به انواع نمایشگرهای دیجیتال شرکت Ateksensor از جمله نمایشگر دیجیتال چهار محور ، نمایشگر دیجیتال سه محور و نمایشگر دیجیتال دو محور و نمایشگرهای (ALC94) و کانتر پرسرعت (ALC77) و انواع PLC متصل گردد.

انکودرهای ساخت شرکت آمی الکترونیک سری AMI 423 شبیه انکودر های شفتدار با بدنه  37 میلیمتری از سری (ARC S37)  از شرکت آتک سنسور ترکیه هستند.

 انکودر AMI-ELEKTRONIC 423

 

مشخصات فنی روتاری انکدر AMI 423 برند آمی الکترونیک

  • قطر بدنه 40 میلیمتر
  • قطر شفت 6.35 میلیمتر
  • دارای خروجی push pull ,linedriver و TTL
  • دمای کاری صفر تا مثبت 80 درجه سانتیگراد

معادل روتاری انکدر سری AMI-ELEKTRONIC 423

انکودر های شفتدار مینیاتوری با بدنه  37 میلیمتری  شرکت آتک سسنسور سری  ARS S37معادل خوبی برای این سری از انکدرها هستند. روتاری انکودرهای شرکت آتک سنسور ترکیه نیز با پالس‌های متنوع تا 20 هزار پالس و با قطر شفت 6 ، 8 و 10 میلیمتر تولید می‌گردد. این روتاری انکودرها از نظر مشخصات الکتریکی و ابعادی بسیار شبیه روتاری انکودرهای سری AMI423  شرکت AMI-ELEKTRONIC  هستند. انکدرهای شرکت آتک سنسور نیز متنوع هستند. لطفا در هنگام خرید به پارامترهای مختلف انکدر توجه فرمایید که این کار توسط متخصصان فنی انجام میشود .

 

معادل روتاری انکودر هالوشفت AMI ELEKTRONIC  سری AMI 423

روتاری انکودرهای  ARS S37شرکت اتک سنسور و  AMI-ELEKTRONIC 423شرکت آمی الکترونیک از نظر شکل و ابعاد خیلی به هم شبیه همچنین انکودرهای شفتدار با بدنه 37 میلیمتر برند آتک سنسور در قطرشافت 6 ، 8 و 10 میلیمتر نیزقابل تولید هستند.

این انکودر از نوع افزایشی میباشد و در رزولیشن های مختلف تا صد هزار پالس تولید شده است .انکودر ARS S37 شرکت Ateksensor ترکیه در برابر شوک و لرزش بسیار مقاوم هستند

 

انکدر  AMI-ELEKTRONIC

جهت بزرگنمایی کلیک کنید.

 

سیم بندی انکدر AMI-ELEKTRONIC 423

اتصالات الکتریکی و سیگنال های انکدر با توجه به رنگ سیم ها در شکل زیر آمده است.

سیم بندی روتاری انکدر AMI 423

جهت بزرگنمایی کلیک کنید.

 

دیتا شیت انکودر423  ENCODER AMI-ELEKTRONIC

در ادامه دیتاشیت روتاری انکودر شرکت آمی الکترونیک  و شرکت آتک سنسور جهت مقایسه آورده شده است.

 

مشخصات فنی انکودر آتک سنسور ARS S37

سیم بندی روتاری انکدر 360

نمایندگی و خدمات پس از فروش شرکت AMI-ELEKTRONIC

ما نماینده شرکت AMI-ELEKTRONIC در ایران نیستیم، لیکن آماده ارائه خدمات در زمینه محصولات AMI-ELEKTRONIC هستیم. ما مفتخر هستیم محصولات متنوعی در زمینه ابزار دقیق و تجهیزات اندازه گیری از جمله (خط کش دیجیتال، نمایشگر خط کش دیجیتال) برندهای معتبر Ateksensor ترکیه و Sino چین  در این زمینه فراهم کرده ایم تا بتوانیم در زمینه پیشرفت و توسعه صنعت کشور سهیم باشیم.

جهت مشاوره و خرید با مهندس سمنانی تماس بگیرید.  09121473023